Fitness voor vrouwen in Rotterdam is speciaal opgericht voor vrouwen die het super druk hebben en voor vrouwen die op zoek zijn naar een veilige sportomgeving. Het kan zijn dat je het zo druk hebt met werk, het huishouden, de kinderen en jouw sociale leven, dat het lastig kan zijn om ook nog tijd vrij te maken voor sport. Maar hier is een oplossing voor: jij kan jouw kinderen naar de kinderopvang brengen in de sportschool, terwijl lekker een momentje voor jezelf neemt en werkt aan jouw gezondheid. Zijn jouw kids ouder dan acht jaar oud? Dan kunnen ze ook gezellig mee doen met een Zumba-, streetdance- of fitness les. Oftewel: twee vliegen in een klap!

Alleen met vrouwen voor een veilig gevoel

Echter, een heel druk leven hoeft niet de enige reden te zijn waarom je behoefte hebt aan een fitnesschool voor vrouwen in Rotterdam. Het kan niet prettig voelen om je in het zweet te werken of jouw biloefeningen te doen tussen allemaal trainende mannen in de sportschool. Dit kan een onveilig gevoel geven. In een sportschool met alleen maar vrouwen zal jij dit gevoel niet hebben en kan je zonder na te denken en zonder opgelaten gevoel al jouw oefeningen uitvoeren. Dus geniet van een actieve Zumba les en werk aan jouw squat oefeningen in alle rust. Wel zo fijn.

Boek progressie met begeleiding

Misschien sport jij gewoon om lekker actief bezig te zijn en om goed in je vel te zitten, maar het kan ook dat je echt zichtbare progressie wil boeken door te sporten. Dit kan gaan om het krijgen van een betere conditie, maar ook om meer zichtbare buik-, rug- of bilspieren. Wanneer je niet veel verstand hebt van sport en voeding kan het moeilijk zijn om dit doel te behalen. Daarom is het mogelijk om te sporten onder begeleiding. Hierbij krijg jij dertig minuten toezicht van een vrouwelijke sportprofessional, wie jou helpt met de juiste oefeningen. Zo behaal jij binnen no time resultaat!