Ben je woonachtig in Utrecht, ongeveer dertig jaar en kamp je met een burn-out? Hallo daar! Je bent zeker niet de enige. Steeds vaker kampen dertigers met een burn-out in Utrecht. Dat is niet verrassend, gezien de hoge verwachtingen die we onszelf opleggen en de overprikkeling vanuit onze omgeving. Hoewel het niet verrassend is, is het toch ontzettend belangrijk om de burn-out klachten op tijd aan te pakken. En nee, dit kun je niet alleen. Een lifecoach kan je hierbij helpen! 

Het dertigersdilemma  

Je bent niet de enige dertiger die met een Burn-out kampt. Dit heeft alles te maken met het welbekende dertigersdilemma: er komen in deze tijd zoveel keuzes op je af, dat je hele leven wel één groot dilemma lijkt. Een huis kopen? Wil ik kinderen? Welke werkgever past bij mij? Wil ik überhaupt een relatie of blijf ik voorlopig vrijgezel? En wie zijn nu eigenlijk mijn echte vrienden op dit moment, waar ik nog tijd in moet steken? De keuzes die als dertiger in de grote stad op je af komen kunnen erg overwhelming zijn, met als gevolg binnen no-time een burn-out. En dan? 

Zoek op tijd hulp  

Heb je een burn-out in Utrecht? Ga dan op tijd op zoek naar een lifecoach in je omgeving die je bij het herstel kan ondersteunen. Een goede coach in Utrecht kan met je praten over alle gevoelens die je zelf niet op een rijtje kunt krijgen. Samen breng je de structuur terug en geef je weer richting aan het leven. Maar ook acceptatie van de chaos en onzekerheden die bij je leeftijd hoort is een belangrijk onderdeel van coaching. Het is tijd om vastgeroeste patronen te doorbreken, en dat kun je niet alleen. Des te eerder je hulp zoekt, des te sneller weet je weer wie jij bent en waar je voor staat. Dat zou toch een heerlijk gevoel zijn?